Салат для святкового столу | Корисно і смачно!

Салат для святкового столу

Салат “Сонячник”

Цей салат прикрасить будь-який святковий стіл. Зовнішній вигляд він має просто чудовий, і на смак нічим не гірший.  Спробуйте його приготувати своїм друзям і ви не пошкодуєте!

podsoln Салат для святкового столу

Для салату знадобиться: 300 г курячого філе, 400 г консервованої кукурудзи, 3 яйця, 200 г маринованих шампіньйонів, 200 г моркви,  лук порей або ріпчаста цибуля, маслини (для прикрашання), чіпси (овальної форми), сіль, майонез, рослинна олія.

a0 full 300x224 Салат для святкового столу

5291ab1c6fb3 300x171 Салат для святкового столу

Моркву відварити до готовності, остудити, почистити. Куряче філе дрібно порізати.  На рослинній олії підсмажити філе до готовності (близько 10 хвилин), посолити. Моркву натерти на дрібній терці. Яйця натерти на дрібній терці. Гриби дрібно порізати. Цибулю порізати півкільцями. (Якщо використовуєте ріпчасту цибулю, її необхідно дрібно порізати і залити окропом на 10 хвилин, потім воду злити).  На блюдо  викласти філе, змастити майонезом.  На філе викласти моркву, змастити майонезом.  На моркву викласти гриби, змастити майонезом. На гриби викласти цибулю, потім  викласти яйця, змастити майонезом.  На яйця викласти кукурудзу. По колу увіткнути чіпси.
Як варіант, салат можна прикрасити половинками маслин.

87 300x224 Салат для святкового столу

podsoln1 Салат для святкового столу

Рецепт салату «Ніч» записала на серветці у ресторані (спеціально попросила офіціантку дізнатися у шеф-кухаря). Зізнаюсь чесно, ще не було нагоди його приготувати вдома, але той, що нам подавали у ресторані всім дуже сподобався.

Інгредієнти:

* 300 г яловичої печінки
* 2-3 картоплини
* 200 г огірків свіжих
* 1 цибуля
* 3 яйця
* сіль
* майонез

Рецепт приготування:

Random Posts

Сторінки: 1 2

Теги: , , , , ,


Оставьте свой отзыв