Літо – сезон салатів (продовження) | Корисно і смачно!

Літо – сезон салатів (продовження)

Теплий салат  “Курка з морквою”.  Обожнюю “теплі салати”, вони ситні, смачні, і в той же час малокалорійні. Спробуйте салат з курки (можна використати відварну грудку, адже в цій частині найменше калорій, або взяти будь-яку іншу частину від курки. Іноді використовую те, що залишилось від курки-гріль наступного дня).

x d77fa7f9 300x225 Літо   сезон салатів (продовження)

Отже, для салату потрібно: куряча грудка – 1 шт.; морква – 3 шт.; цибуля ріпчаста – 1 шт.; часник – 2 зубчики; майонез – за смаком; масло рослинне для підсмажування.

Цибулю дрібно порізати і трохи підсмажити на рослинній олії. Моркву подрібнити на дрібній терці і також трохи підсмажити окремо від цибулі.

3 full 300x225 Літо   сезон салатів (продовження)
Грудку курки відварити, дістати з бульйону і дати трохи остигнути. Розібрати м’ясо на волокна.
З’єднати в тарілці цибулю, моркву, м’ясо, додати подрібнений часник і заправити за смаком майонезом. Готовий салат подавати теплим.
Салат “Курка з динею”

Для справжніх гурманів, гадаю, цей салат буде довподоби. Ніжний на смак та дивний аромат, роблять його неповторним.

Для приготування  потрібно:
- диня – 1 шт.
- курячі грудки – 4 шт.
- селера (корінь, нарізаний) – 1 склянка
- редис (нарізаний) – 1 склянка
- майонез – 4 ст. л.
- яйце – 1 шт.
Очистити диню, розрізати навпіл, вийняти кісточки. Від кожної половини відрізати по кільцю. Решту порізати. Змішати нарізану курку, диню, редис і селеру, додати яйце і майонез. Поставити на 30 хвилин у холодильник. Покласти на тарілку динне кільце, а всередину – салат.

555 300x214 Літо   сезон салатів (продовження)

kur s apecinom1 300x159 Літо   сезон салатів (продовження)

Теги: , , , , ,


Оставьте свой отзыв